Műholdfedélzeti rendszerek és küldetések tervezése

A Masat-1 és a RADCUBE misszióban szerzett tapasztalataink alapján komplett kisműholdas misszió, műholdfedélzeti rendszerek, protokollok és a földi szegmens számos részegységének fejlesztését és kivitelezését is vállaljuk a tervezéstől a tesztelés teljes folyamatán át.

Beágyazott rendszerek fejlesztése

Átfogó tervezési és fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk a mikrovezérlő alapú beágyazott rendszerektől egészen az integrált processzor maggal rendelkező FPGA vagy PSoC alapú komplex rendszerekig. A specifikációtól a rendszertervezésen át a kész hardver és szoftver komponenseken keresztül a teljes prototípusig kézben tartjuk a folyamatot.

Ezeket a komplex megoldásainkat széles körben alkalmazzák megrendelőink, az ipari gyártócelláktól a SMART/Cyber Physical System technológiákon keresztül a megújuló energiaforrásokon alapuló rendszerekig, vagy akár nagy megbízhatóságú orvosbiológiai szenzorhálózatokban.

Szoftvertechnológiai megoldások

Fontosnak tartjuk a modern hardver-szoftver együttes tervezési metodikák implementálását a gyakorlatban, így beágyazott rendszerek legkülönbözőbb architektúráira készítünk több mai használt technológiai platformon szoftvermegoldásokat beleértve a PC oldali szoftverinterfészt, hogy ügyfeleink számára komplex és teljes megoldással szolgálhassunk.

Információtechnológia (IT)

Saját pozitív tapasztalatainktól motiválva számos szoftverház termékeinek viszonteladásával is foglalkozunk az infrastruktúra virtualizációtól kezdve, az operációs rendszereken át egészen a cégen belüli kollaborációt segítő megoldásokig.